Referat: Gustafs GoIF U - Horndals IF

Gustafs GoIF U - Horndals IF 0-1 (0-0)

Ytterligare en heroisk insats gjorde att vi bärgade ännu en rättvis 3-poängare, denna gång på bortaplan mot Gustafs U..
De senaste 2 matcherna har vi verkligen jobbat som ett lag, så också idag. Press med understöd funkar nu över hela planen och vi jobbar stenhårt för varandra.

Förutom det fina jobb vi gjorde överlag så skapade vi även mer än våra motståndare. Med lite mer tur och kyla kunde vi ha vunnit med fler bollar och var även värd en större segermarginal, men en seger är en seger oavsett resultat... ;o)

Även om vi hade våra chanser och således borde ha haft ledningen så var ställningen 0-0 i halvtid.

I andra halvlek jobbade vi på lika mycket som i första. Ser nu ut som om vi nu orkar mer i matcherna trots vårt hårda jobb. Ingen som faller ur ramen. I 66:e minuten gav det äntligen resultat och 0-1 blev ett faktum efter att Milad Sarwari kommit fri och placerat bollen snyggt över målvakten. Det som föranledde det målet var en lång frispark slagen av Martin Wallin som frispelade just Milad.

Sista 20 minuterna blev det mycket titta på klockan och vi föll ner något i planen. Lyckades dock hålla vår rättvisa ledning matchen ut, mycket tack vare det hårda jobb vi gjorde för varandra.
Nu känns det som om vi har något på gång... ;o) Det är bara att köra på den inslagna vägen.